Laadukkaat kotihoitotuotteet meiltä.Kasvohoitosarjat: Janssen Cosmetics, GMT Beauty, Sesderma, Payot ja Dermia Solution.
Hiustenhoitosarja: Keune.
Vartalohoitosajat: BCL Spa ja Payot.

Tuotesarjat

Janssen Cosmetics

Ratkaisu jokaiseen ihonhoidolliseen unelmaan. Laaja tuotevalikoima sisältää 250 erilaista kotihoitotuotetta. Lisäksi ihonhoitosarjan kruununa on kosmetologien käyttöön suunniteltu kattava Professionals-erikoishoitotuotteiden kokonaisuus. Ihonhoidollinen tavoite on jokaisella omanlaisensa, lisäksi ihotyyppi ja ihon tila asettavat omat vaatimuksensa ihonhoidolle. Monipuolisen valikoiman ansiosta löydämme täydellisen ratkaisun jokaiselle. Matka kohti omaa ihonhoidollista unelmaa voi alkaa!

Hinnat: 23,95-106€

PAYOT

PAYOT on selektiivinen ja moderni, maailmallakin hyvin tunnettu hoitolasarja joka lähdes 100-vuoden kokemuksella luo ja tarjoaa ammattilaisille tarkoitettuja hoitotuotteita, kauneushoitoja ja laadukkaita vähittäismyyntituotteita.Sarjan perustaja Tohtori Nadia Payot kehitti sarjan lääkärin koulutustaan hyödyntäen naisten kauneuden ja terveyden edistämiseksi. Luonnollisista raaka-aineista koostuvan sarjan pääraaka-aineina ovat mineraalit, kasvit ja yrtit yhdistettynä viimeisimpään tuoteteknologiaan. Sarjan tuotteet ovat erittäin korkealaatuisia ja tunnettuja tehokkuudestaan.

Hinnat: 21,20-134,70€

SESDERMA

Sesderma on medikaalinen kosmetiikkasarja, joka ratkoo vaativia iho-ongelmia ja ihon ikämuutoksia klassista kauneuskosmetiikkaa tehokkaammalla tavalla.Sesderman ydinosaamiseen kuuluvat ihoa hellävaraisesti uudistavat hapot, peptidit ja kasvutekijät.Sarja on myös useiden innovaatioiden, kuten nano- ja genokosmetiikan, uranuurtaja maailmassa.Sesderman perustaja on espanjalainen lääketieteen tohtori Gabriel Serrano. Sarjan tuotekehitys nojaa vahvaan dermatologiseen osaamiseen ja korkealuokkaisiin raaka-aineisiin.Sesderman teho on hyvin tutkittu ja osoitettu. Parhaat tulokset syntyvät Sesderma-tuotteiden ja Mediderma-ammattihoitojen synergiasta.

Hinnat: 23-111€

GMT Beauty

GMT Beauty on luonnonkosmetiikka joka, anta vallankumouksellisen ainutlaatuisen ja erilaisen lähestymistavan ihmiskehon esteettisten ongelmien hoitoon terveillä metodeilla. Natura-konseptin tuotteiden vaikuttavat aineet saavat ihosolut luonnolliesti aktivoimaan toistoprosessit ja aikojen kuluessa kadonneet elvytystoiminnot, mutta eivät anna iholle heterogeenisiä elementtejä.

Hinnat: 18-60€

Dermia Solution

Tuotteet täynnä tehoa! SKINFAKTOR on kauneushoitoloihin kehitetty kosmeseuttinen hoitosarja, jonka tuotteissa on mahdollisimman korkeat pitoisuudet hoitavia ainesosia maksimaalisten tulosten saavuttamiseksi ihoa vahingoittamatta.


39-118€, refill koot 22-77€

KEUNE

Hiustenhoitotuotteet

Hinnat: 19.90-34.50€

BCL SPA

Luonnonmukaiset vartalohoitotuotteet. Sokerikuorinta ja vartalovoide ovat meidän asiakkaiden kestosuosikit vuodesta 2009.

Hinnat: 19-35€

Maxerum by Maxelle

Täysin luomu ripsiseerumi, ei sisällä lääkeaineita. Vahvistaa, kasvattaa ja tummentaa ripsiä ja kulmakarvoja. Maxerum on coktaili entsyymejä, vitamiineja ja luonnollisia aineosia. Vaikuttavina aineina toimii mm. C-vitamiini ja hyaluronihappo. Käytetään aamuin illoin, paras tulos tulee säännöllisellä käytöllä.
Inci : aqua, c-vitamiini, arginiini, hyaluronihappo, E-vitamiini, biotin, glutamiini, niasiini, urea, metioniini

Hinta: 72€

Pihqa

Iholle suojaa kuusenpihkasta. Voiteen sisältämä pihka suojaa ihoa, ja iho voi uusiutua normaalisti. PIHQA on suomalainen kuusenpihkaa sisältävä pihkavoide, joka tuo ikivanhan kansanperinteen nykypäivän ihmisen käyttöön.

Hinta: 17.90€

Janssen Cosmetics SUPERFRUIT

Limited edition!
Pakkaus sisältää Vitaforce C Cream -hoitovoiteen (50ml) ja 7 kpl Superfruit Fluid -ampulleja (7x2ml)Vitaforce C CreamHoitava tehovoide eheyttää ihon pintarakennetta tasoittaen ryppyjä ja pigmenttiläiskiä. Silottaa ihoa ja antaa kaunista säteilyä. Sisältää C-vitamiinifosfaattia, E-vitamiiniasetaattia, hyaluronihappoa ja sitruunauutetta.Superfruit FluidC-vitamiini sekä mustikka-, kiwi-, lime, gojimarja- ja granaattiomenauutteet antavat iholle maksimaalista elinvoimaa ja raikkautta.

Hinta: 69€

Janssen Cosmetics Dry Skin Perfect Cleansing

DRY SKIN -puhdistusduon Mild Creamy Cleanser -puhdistusmaito ja Radiant Firming Tonic -kasvovesi puhdistaa normaalit ja kuivat ihotyypit hellävaraisesti ja kosteuttaa samalla tehokkaasti.Mild Creamy CleanserHellävarainen puhdistusemulsio kuivalle iholle. Palauttaa ihon luonnollisen kosteustasapainon.Radiant Firming TonicKosteuttava kasvovesi elvyttää ja raikastaa ihoa. Levitetään puhdistetulle iholle aamuin ja illoin.Duo-kampanjapakkauksia on rajoitettu erä.

Hinta: 45€

BEAUTY CENTER HARMONIA

BCH Säkylä:
Rantatie 224, 27800
Pyhäjärven rannalla.

Puh: 050 597 2266
E-mail: info@bch.fi

Avoinna ajanvarauksen / sopimuksen mukaan.

Katso kaikki yhteystiedot

SEURAA MEITÄ