GMT Beauty -tuotteita voit ostaa myymälästämme

BCH tuo maahan GMT BEAUTY – NATURA CONCEPT -sarjaa. Tuotteet sisältävät vain luonnollisia ainesosia. Ne eivät sisällä mm. parabeeneja, mineraaliöljyjä, propyleeliglygolia, PEG-ainesosia, silikoneja tai hajusteita. Katso kasvotuotteet tästä ja vartalotuotteet (tulossa) tästä.

Kasvotuotteet 

(11 tuotetta)

MOIST & CLEAN FOAM

Tämä hellävarainen ja pehmeä puhdistusvaahto poistaa meikin ja epäpuhtaudet tehokkaasti, mutta hellävaraisesti estäen ihoa kuivumasta, tehden siitä pehmeän ja hehkuvan. Sopii käytettäväksi myös silmänympärysalueella.

Käyttö: Levitä puhdistusvaahtoa kasvoille pieni määrä ja vaahdota pyörivillä liikkeillä. Huuhtele lämpimällä vedellä. Käytä aamuin illoin. Jotta saisit erinomaiset tulokset, on suositeltavaa käyttää vaahtoa yhdessä GMT NATURA BEAUTY CONCEPT voiteen kanssa. Huomio! Vältä tuotteen joutumista silmiin.

Vaikuttavat aineet: Mieto puhdistava vaahdotusaine maissista ja kookospähkinästä. Sisältää kosteuttavaa glyseriiniä ja pehmittävää kookosöljyä. Suopapuun kaarnan uutteessa on saponiineja, joiden ansiosta siitä syntyy vedessä vaahtoa.

29€

MOISTURIZING DERMOPROTECT CLEANSER FOR FACE

Tämä hellävarainen ja pehmeä puhdistusgeeli poistaa meikin ja epäpuhtaudet tehokkaasti, mutta hellävaraisesti estäen ihoa kuivumasta, tehden siitä pehmeän ja hehkuvan. Sopii normaalille tai rasvaiselle iholle. Kuivalle iholle suositellaan MOIST & CLEAN FOAM -puhdistusvaahtoa.

Käyttö: Käytä tuotetta päivittäin aamulla ja/tai illalla. Levitä pieni määrä puhdistusainetta kostealle iholle, vaahdota ja huuhtele. Koska tämä tuote sisältää luonnollisen vaahdotusaineen, se ei vaahtoa paljon. Huomio! Vältä tuotteen joutumista silmiin.

Vaikuttavat aineet: Mieto puhdistava vaahdotusaine maissista ja kookospähkinästä. Sisältää kosteuttavaa glyseriiniä ja pehmittävää kookosöljyä. Suopapuun kaarnan uutteessa on saponiineja, joiden ansiosta siitä syntyy vedessä vaahtoa.

29€

LACTIC ACID FACE PEELING

Monikäyttöinen kasvojen kuorinta. Luonnollisten ainesosiensa ja ihanteellisesti tasapainotetun pH:n ansiosta tämä tuote puhdistaa, kosteuttaa ja ylläpitää tervettä ihoa. Säännöllinen kuorinta estää ihon kuivumista ja tekee ihosta pehmeän ja säteilevän.

Käyttö: Levitä kuorinta kuivaan tai kosteaan ihoon ja hiero pyörivillä liikkeillä 2-3 minuuttia tai levitä ja anna vaikuttaa 3-10 min. Huuhtele kasvot vedellä. Käytä tuotetta kahdesti viikossa.

Vaikuttavat aineet: Mieto puhdistava vaahdotusaine maissista ja kookospähkinästä. Sisältää kosteuttavaa glyseriiniä ja pehmittävää kookosöljyä. Suopapuun kaarnan uutteessa on saponiineja, joiden ansiosta siitä syntyy vedessä vaahtoa. Maitohappo kuorii ihoa syvemmältä.

39€

RENEWING FIRM & LIFT SERUM

Innovatiivinen vesipohjainen kasvojen seerumi, joka antaa välittömän
lifting-vaikutuksen ja erinomaisen kosteutuksen. Tehokas antioksidanttien
yhdistelmä hidastaa merkittävästi ikääntymisen aiheuttamia muutoksia ja
herättää henkiin ihon syvemmät kerrokset. Seerumi tasoittaa ja kohottaa ihoa välittömästi silottaen ryppyjä.

Käyttö: Levitä seerumi puhdistetulle ja kuivalle iholle hellävaraisesti pyörivin liikkein, kunnes tuote on imeytynyt kokonaan. Seerumin käyttöä suositellaan yhdessä GMT BEAUTY NATURA CONCEPT INTENSIVE FIRM
& LIFT CREAM: in kanssa.

Vaikuttavat aineet: Gatuline® Expression Acmella Oleracea Extract on luonnollinen botox-kaltainen vaikuttava aine, jolla on välitön ja pitkäkestoinen vaikutus juonteisiin ja ryppyihin. Sveltam™ on uuden sukupolven
kofeiinipitoinen ainesosa, joka vahvistaa ihon elastisuutta. Vihreäteeuute on tehokas antioksidantti ja nesteenpoistaja.

42€

DEEP MOISTURIZING & REVITALIZING SERUM

Syväkosteuttava kasvojen seerumi, joka palauttaa ihon hydrolipidikalvon, tarjoaa erinomaisen 72 tunnin kosteutuksen, silottaa ryppyjä ja parantaa ihon sävyä. Tehokas antioksidanttiyhdistelmä estää ikääntymisen aiheuttamia muutoksia ihossa ja palauttaa ihon elastisuuden.

Käyttö: Levitä seerumi puhdistetulle ja kuivalle iholle hellävaraisesti pyörivin liikkein, kunnes tuote on imeytynyt kokonaan. Seerumin käyttöä suositellaan yhdessä GMT BEAUTY NATURA CONCEPT RESCULPTING ANTI AGE CREAM: in kanssa.

Vaikuttavat aineet: PENTAVITIN® on hyvä kosteutta sitova ainesosa ja pehmentävä aine iholle, antaa pitkäkestoista kosteutta, tasapainottaa ihon pinnan kosteutta jopa 72h. Rohtosammakonputki vahvistaa hiusverisuonia, stimuloi kollageenin ja elastiinin tuotantoa tehden ihosta kiinteämmän ja elastisemman. Raate on monivuotinen märkien paikkojen kasvi, sukunsa ainoa Suomessa esiintyvä laji, suojaa ihoa.

42€

ANTI EYE-BAGS GEL

Innovatiivinen silmänympärysgeeli, joka parantaa nestekiertoa laskimoissa ja lymfaattisessa järjestelmässä. Geeli vähentää kudosten turvotusta, minimoi silmänalusten tummuutta, tasoittaa ihon sävyä sekä parantaa ihon rakennetta ja elastisuutta.

Käyttö: Käytä geeliä aamuin illoin. Levitä kuivalle ja puhdistetulle iholle hellävaraisesti , pyörivin liikkein, kunnes tuote on imeytynyt kokonaan. Jotta saisit erinomaiset tulokset, on suositeltavaa käyttää yhdessä GMT BEAUTY NATURA CONCEPT REVITALIZING EYE CONTURE CREAM:in kanssa.

Vaikuttavat aineet: Hedera Helix extract on muratin lehdistä ja varsista saatava hoitava ja rauhoittava uute. PENTAVITIN®: pitkäkestoista kosteutta, tasapainottaa ihon pinnan kosteutta jopa 72h. Acerola-uute suojaa ihoa. Kastanjauute vähentää turvotusta poistaen väsymyksen merkkejä.

42€

REVITALIZING EYE CONTOURE CREAM

Kosteuttava ja kiinteyttävä silmänympärysvoide. Aktiivisten ainesosien,kasviperäisten uutteiden ja kofeiinijohdannaisten innovatiivinen yhdistelmä vähentää merkittävästi ikääntymisen merkkejä, vahvistaa tehokkaasti silmänympärysihoa sekä poistaa väsymyksen jälkiä kuten tummia silmänalusia ja silmäpusseja. Uusimman sukupolven vaihtoehto Botox-injektioille vähentää välittömästi ryppyjä silmien ympärillä.

Käyttö: Levitä silmänympärysalueelle aamulla ja/tai illalla hellävaraisesti pyörivin liikkein, kunnes tuote on imeytynyt kokonaan.

Vaikuttavat aineet: Gatuline® Expression Acmella Oleracea Extract on luonnollinen botox-kaltainen vaikuttava aine, jolla on välitön ja pitkäkestoinen vaikutus juonteisiin ja ryppyihin. Sveltam™ on uuden sukupolven kofeiinipitoinen ainesosa, joka vahvistaa ihon elastisuutta sekä poistaa tehokkaasti tummat silmänaluset. Vihreäteeuute on tehokas antioksidantti ja nesteenpoistaja. Kookosöljy, glyseriini ja vehnäalkioöljyt pehmittää ihoa.

42€

LIFT & FIRM EYE CREAM

Silmänympärysvoiteen silkkinen koostumus sisältää innovatiivisen yhdistelmän korkealaatuisia kasviöljyjä. Edistyksellisesti kosteuttavat aineet ja antioksidantit estävät tehokkaasti ihon ikääntymistä, vähentävät välittömästi ryppyjä ja aikaansaavat kestävän kohottavan vaikutuksen.

Käyttö: Levitä silmänympärysalueelle aamulla ja/tai illalla hellävaraisesti pyörivin liikkein, kunnes tuote on imeytynyt kokonaan.

Vaikuttavat aineet: Gatuline® Expression Acmella Oleracea Extract on luonnollinen botox-kaltainen vaikuttava aine, jolla on välitön ja pitkäkestoinen vaikutus juonteisiin ja ryppyihin. Neodermyl® on neulaton kollageeni ja elastiinin täyteaine. Tämä uusi bioenergian lähde elvyttää vanhentuneita fibroblasteja ja aktivoi uudelleen kollageenisynteesia. Kookosöljy, glyseriini, ja vehnäalkioöljyt pehmittää ihoa. E-vitamiini, acerola-uute ja PENTAVITIN® tehostavat vaikutuksia.

42€

INTENSIVE FIRM & LIFT CREAM

Silkkisen pehmeä kasvovoide, joka nuorentaa ja kiinteyttää ihoa. Ravitsee, kosteuttaa ja vähentää merkittävästi ihon ikääntymistä vähentämällä oksidatiivisia stressiä ihossa. Innovatiivisesti vaikuttavat aineet stimuloivat kollageenin ja elastiinin synteesiä, täyttäen pieniä ryppyjä täysin.

Käyttö: Käytä voidetta aamuin illoin. Levitä iholle pyörivin liikkein, kunnes tuote on imeytynyt kokonaan.

Vaikuttavat aineet: Neodermyl® on neulaton kollageeni ja elastiinin täyteaine. Tämä uusi bioenergian lähde elvyttää vanhentuneita fibroblasteja ja aktivoi uudelleen kollageeni I, III ja elastiinin synteesia nopeasti ja kestävästi. Näkyvät tulokset jo kahdessa viikossa: iho on kiinteämpi ja nuorempi. Kookosöljy pehmentää ihoa. Oliiviskvalaani edistää muiden aineiden imeytymistä, ärsyttämättä ihoa. E-vitamiini, acerola-uute ja PENTAVITIN® tehostavat vaikutuksia.

49€

RESCULPTING ANTIAGE CREAM

Kiinteyttävä kasvovoide aikuiselle iholle. Innovatiivinen Volufirming-teknologia toimii kasvojen iholla kaikilla kerroksilla. Voide vähentää merkittävästi ihon ikääntymisen merkkejä vähentämällä oksidatiivisen stressin aiheuttamia vaurioita, nuorentaen, kiinteyttäen ja kosteuttaen ihoa. Voide täyttää ryppyjä luonnollisesti ja palauttaa kiinteät kasvonpiirteet vähentämällä ikääntymisen aiheuttamia muutoksia.

Käyttö: Käytä voidetta aamuin illoin. Levitä iholle pyörivin liikkein, kunnes tuote on imeytynyt kokonaan.

Vaikuttavat aineet: VOLUFORM™ on luonnollinen vaihtoehto lipofillingille, koska se antaa iholle täyttöefektin ja hoitaa ihoa edistäen hyvän ja terveen hydro-lipidikalvon tasapainon. ECOCERT-hyväksytty. Se on neulaton ihon täyttöaine. Sisältää luonnostaan runsaasti A, D ja E-vitamiineja, sekä B1, B2, B3, B6 ja F-vitamiineja, välttämättömiä rasvahappoja, mineraaleja, vehnänalkioöljyä ja PENTAVITIN® 72h kosteuttavaa ainetta.

55€

RESCULPTING ANTIAGE CREAM ENRICHED

Kiinteyttävä täyteläinen kasvovoide aikuiselle iholle. Voide vähentää merkittävästi ihon ikääntymisen merkkejä vähentämällä oksidatiivisen rasituksen aiheuttamaa vahinkoa, ravitsee syvästi, nuorentaa ja kosteuttaa ihoa. Innovatiivinen Volufirming-teknologia vaikuttaa kasvonpiirteisiin vähentämällä ikääntymisen aiheuttamia muutoksia.

Käyttö: Käytä voidetta aamuin illoin. Levitä iholle pyörivin liikkein, kunnes tuote on imeytynyt kokonaan.

Vaikuttavat aineet: VOLUFORM™ on luonnollinen vaihtoehto lipofillingille,koska se antaa iholle täyttöefektin ja hoitaa ihoa edistäen hyvän ja terveen hydro-lipidikalvon tasapainon. ECOCERT-hyväksytty. Se on neulaton ihon täyttöaine. Sisältää luonnostaan runsaasti A,D ja E-vitamiineja, sekä B1, B2, B3, B6 ja F-vitamiineja, välttämättömiä rasvahappoja, mineraaleja, vehnänalkioöljyä, PENTAVITIN® ja Neodermyl®-ainesosia.

59€

BEAUTY CENTER HARMONIA

BCH Säkylä:
Rantatie 224, 27800
Pyhäjärven rannalla.

Puh: 050 597 2266
E-mail: info@bch.fi

Avoinna ajanvarauksen / sopimuksen mukaan.

Katso kaikki yhteystiedot

SEURAA MEITÄ