Karvojenpoisto

Varaa aikasi helposti netistä:

Karvojenpoisto

FinPuro sugaring - suomalainen vartalosokeri

Koe pohjoisen luonnon hoitava makeus.

FinPuron innovatiivinen, rohkea ja hoitava, 100% suomalainen sokerointimassa. Valmistettu Suomessa.

FinPuro Oy valmistaa luonnonmukaista sokerointimassaa karvojenpoistoon. FinPuro tuotteet on tehty 100% suomalaisista raaka-aineista, kauneudenhoitoalan ammattilaisille. Pääraaka-aineet ovat Suomessa kasvanut sokerijuurikas ja puolukka.

Sokeri on 100 %: nen luonnontuote eikä tuotetta ole testattu eläimiin.

IPL valoimpulssihoito ( saatavilla vain IPL kanta-asiakkaille).

Karvanpoisto valoimpulssihoidolla

IPL laitteen tuottama valo imeytyy karvatupen melaniiniin, kuumentaa karvatupen ja tuhoaa sen. Menetelmä sopii useimmille ihotyypeille. Erityisen hyvin se tepsii tummiin ihokarvoihin mutta heikentää myös vaaleiden karvojen kasvua. Menetelmän avulla poistetaan ihokarvoja kaikilta ihoalueilta, myös herkiltä.

Karvankasvusta ja tulostoiveista sekä ihon ja karvan väristä riippuen käsittely tehdään yleensä 10 kertaa. Vaaleiden ja harmaiden karvojen poistamiseen tarvitaan useampi hoitokerta. Käsittelyt ovat nopeita ja vaivattomia eikä niillä ole sivuvaikutuksia. Menetelmä soveltuu myös herkälle iholle, esim. intiimialueille.

Karvanpoiston tulos on pysyvä ja vahausta, depilaatiota tai karvojen ajamista ei enää tarvita. Hoito on nopea ja lähes kivuton.

Hoidot suoritetaan 4-6 viikon välein. HUOM! Karvat ajellaan kotona 1 pv ennen käsittelyä tai tehdään sen hoitolassa ennen hoitoa.

Varaa AIKA

BEAUTY CENTER HARMONIA

BCH Säkylä:
Rantatie 224, 27800
Pyhäjärven rannalla.

Puh: 050 597 2266
E-mail: info@bch.fi

Avoinna ajanvarauksen / sopimuksen mukaan.

Katso kaikki yhteystiedot

SEURAA MEITÄ